Nieuws

Het Ros Beiaardcomité presenteert haar nieuwe campagnelogo voor de Ros Beiaardommegang van 24 mei 2020 en viert met een heuse stickeractie.

Kleef, deel, win

Iedereen kan deelnemen, door een originele foto van de officiële Ros Beiaard 2020 sticker te delen op Instagram met vermelding van de hashtag #RosBeiaard2020.

Neem zeker het Ros Beiaard 2020 - Instagram fotowedstrijd reglement even door.

Het Ros Beiaard 2020 stappenplan

Val in de prijzen

Maandelijks wordt de populairste Instagram foto beloond met een publieksprijs.

De jury selecteert daarnaast 3 originele inzendingen en plaatst ze op haar facebookpagina (@rosbeiaard) voor een publieksstemming. De 3 foto’s die tegen het afsluiten van de wedstrijd de meeste likes vergaarden, winnen mooie prijzen.

Haal jouw Ros Beiaardsticker in huis

De stickers zijn permanent beschikbaar (tijdens de reguliere openingsuren) in het onthaalkantoor van Toerisme Dendermonde op de Grote Markt.

Voor vijf euro koop je één grote sticker (18 x 24 cm) of een pakket van drie kleinere (8 x 11 cm).

 
Veel succes!

 

Volg ons

Facebook Instagram 

 

 


 

Twee dagen voor de Reuzenommegang ‘Katuit’ presenteerde het Ros Beiaardcomité haar nieuwe campagnelogo voor de Ros Beiaardommegang van 24 mei 2020. Het kleurrijke beeld siert sindsdien de gevel van het stadhuis en vormt meteen ook de aftrap van een heuse stickeractie met fotowedstrijd. Meer info volgt!

 Het nieuwe logo is kleurrijk en veelzijdig. Het is als het ware een weerspiegeling van de Dendermondenaren: zeer divers, maar verenigd in hun liefde voor het Ros. De kleuren zijn fris en jeugdig en passen bij de aanpak van het Ros Beiaardcomité om steeds op zoek te gaan naar innovatieve manieren om het bekendste Ros van het land in de schijnwerpers te plaatsen.

Ook de lokale verankering van de eeuwenoude Ros Beiaardtraditie zit vervat in het nieuwe beeld. Het eigentijdse logo werd immers ontworpen door de 40-jarige streekgenoot Ivan Van Hooste. Na zijn humaniora in het Heilige Maagdcollege van Dendermonde, begon hij een carrière als grafisch vormgever in tal van Dendermondse bedrijven.

 

Volg ons

Facebook Instagram 


Sponsors

 

NL logo 2016